Matkoma

DATUM: 2011-05-31 / TID: 23:58:17
Kommentarer (0)

Började dagen med att åka in till stan där jag mötte upp kusin vitamin för en långlunch på Café 018.
Kvällen spenderades med massa underbara tjejer för att fira Sara! Blev först middag på Dragon Palace och lite senare slog vi oss ner vid Café Årummet. Mys! ♥
 

Inte så hett kanske men diggar ändå bilden. Puss på er snyggingar! ↑

Tröött

DATUM: 2011-05-31 / TID: 01:02:13
Kommentarer (0)

Blev aldrig någon tripp till Alnäs. Istället åkte jag iväg till Rikard där det var skönt poolhäng med volleyboll osv! Åkte hem och åt favvo maten till middag tacos. Efter det cykla jag mot skolan och chilla med ett antal med pipa, kom hem för ett tag sen och tänkte plugga lite psykologi nu! Puss  

Brist på liv

DATUM: 2011-05-30 / TID: 15:41:44
Kommentarer (0)

Kom hem för ett tag sen. Kollade på Katte - Skrapan kampen med Willma, Andrea och Sophie. Självklart vann Skrapan så nu kommer väll hela facebook bombas.. Jääjää. Funderar iallafall på att dra till Alnäs nu, orkar jag?  





Here comes the sun

DATUM: 2011-05-29 / TID: 23:00:49
Kommentarer (2)

Olivia och Josephine kom över framåt kvällen igår, efter lite förkrok hoppa vi på bussen mot Johan där vi även mötte upp Yasmin och Cecilia. Tack alla som gjorde min kväll! 
Idag har jag inte gjort mycket.. försökt piggna till sen igår, haft min och Linas sista danslektion för den här terminen med våra supersöta elever som har uppvisning nästa helg, sen gymmat med pappa i hopp om att förbättra figuren lite mehehehe, självklart har jag firat mammsi lite smått på hennes dag också! 
Ska ta en dusch nu sen somna och njuta av sovmorgon haha som att jag aldrig har det!

God eftermiddag!

DATUM: 2011-05-28 / TID: 15:12:32
Kommentarer (0)

Hade en trevlig kväll igår med tjejerna! Vaknade upp i morse och åkte iväg o fixa lite grejer med pappa, så imorn har vi en MacBook Pro här hemma, niceness. Ska sminka mig lite och sen möta upp Ebba för en fika i stan. Poss
 

Vill bara somna upp igen och vakna upp ur min dröm.

DATUM: 2011-05-27 / TID: 19:41:18
Kommentarer (0)
Shosho! Det var ett bra tag sen jag bloggelibloggade nu känner jag sådär spontant hahah. Iallafall, har gått i skolan och fått lite prov, redovisningar o sånt där avklarat. Har hunnit med att spendera en natt hos ... också, trevligt. Har dansat och skuttat runt men ändå rört på mig för lite den här veckan.
Slutade tidigt som alltid idag, åt på O'Learys, satte mig på bussen hem och hoppade av några busshållplatser tidigare för att ta en promenad fram och tillbaka för att sola med Marcus. Kom hem, fick min balklänning såld och åkte sedan in till stan med pappa och åt kina mat, sitter nu och inväntar Olivia och antagligen kommer Josephine också förbi!


Har världens tråkigaste bilder som jag lägger upp på mina dagens' jag vet.
         

O'Learys

DATUM: 2011-05-24 / TID: 13:16:54
Kommentarer (0)

Kom nyss hem. Åkte till skolan åtta och gjorde nationella i matte, slutade efter det men stannade kvar i stan och gick till vår nya restaurang där vi ska äta skollunch O'Learys med Johanna Julia och Hannah. Man kan ju inte direkt klaga på maten längre? Superduper. Ska sova lite nu innan det bär av mot gymmet, tjingeling.

Tråkigt med rubrik

DATUM: 2011-05-23 / TID: 19:14:36
Kommentarer (0)

Åkte till skolan och gjorde mitt psykologiprov. Åkte hem och fixade jätte god lunch till mig själv mohah. Somnade i några timmar och åkte sedan ner på stan för att suula lite med Elin, blev även en snabb fika! 
Ska ta en dusch och hjälpa till med maten lite sen får vi se om kvällen blir som jag vill.. PUSS 

Helg i Sthlm med mami

DATUM: 2011-05-23 / TID: 18:53:50
Kommentarer (0)

Gick runt på stan ett tag fika, åt lunch osv. Fick med mig några skor och lite nya sommarplagg. Vi tog oss till hotellet där vi deckade skönt i ett par timmar. Mot kvällen gick vi ut och tog en drink, sen blev det Scream 4 (som för övrigt sög), och efter det sen middag på Jensen's Bøfhus! Vaknade på morgonen upp i en av dom skönaste sängarna jag sovit i och åt kanske en av världens godaste hotell frukostar!

Storstaden

DATUM: 2011-05-21 / TID: 08:34:55
Kommentarer (0)

Åker med mamma till Stockholm nu för att bara må, är hemma imorn. Hoppas alla hade en bra fredag igår! PUSS

Gravity - Sara Bareilles

DATUM: 2011-05-20 / TID: 11:16:09
Kommentarer (0)

Knas

DATUM: 2011-05-20 / TID: 11:13:32
Kommentarer (0)


Man kanske inte ser så tydligt men iallafall. Mitt hår har gått från att ha varit mörkbrunt som på den vänstra bilden till att bli som jag har nu på den högra bilden orange-ljusbrunt-blont! Och jag har inte färgat, ingenting! Sjukt stor skillnad och jag fattar inte vad som har hänt?!

Tjatja!

DATUM: 2011-05-19 / TID: 23:24:15
Kommentarer (0)

Min blogg suger ganska hårt just nu.. Uppdaterar aldrig som ni kanske märkt osv.. Men det är inget jag inte redan vet så ska självklart bli mycket bättre. 
Har haft en jätte bra dag idag faktiskt! (Bara så ni vet) .. (Vet att ni är super intresserade) Ska lägga mig nu så jag inte försover mig igen imorn, bajs.
Puss på allt och alla! (?)
 

Who gives a fuck

DATUM: 2011-05-17 / TID: 22:56:36
Kommentarer (0)

Älskar dig ♥

Mot skolan

DATUM: 2011-05-17 / TID: 10:30:56
Kommentarer (0)


Du om någon borde förstå.

Dissar

DATUM: 2011-05-17 / TID: 00:20:06
Kommentarer (0)

Måste dissa Escadas "sommarparfym" Taj Sunset, tappar doften bara någon timma efter att man haft på den. Luras inte o köp den! 
Har nu vågat mig på Lady Million från Paco Rabanne, känns helt vuxen mot alla jag haft tidigare, men doften håller länge! Kommer säkert sluta med att jag går tillbaka till Britney Spears - Midnight Fantasy som jag använt i flera år men men.. Bara ett tips, köp inte den på bilden. Babbel babbel, snackar i nattbössan nu? Hahah natti!     

Hjeeeello

DATUM: 2011-05-16 / TID: 23:46:46
Kommentarer (0)

Kvällen igår blev lite kaos men iallafall, vi började hos Ludvig, under mitten av kvällen nångång hamnade vi hos Johan och sen var vi tillslut tillbaka där vi började. 
Vaknade upp och var hur seg som helst! Åkte iväg till Gottsunda tidigt för att fixa en sak med Olivia och hahahaha jag är sämst, iallafall är glad att det fixade sig!
Skulle egentligen jobbat idag men pappas kommentar när han läste igenom mitt anställningsavtal "det är just sånt här man läst om, hur dom lurar ungdomar på pengar" fick mig att stanna hemma istället hahah.. Och han hade rätt, allt det där var överdrivet lulligt! Så bra där pappsi. Kommer fixa ett annat, det löser sig alltid. Pappa och jag åkte istället iväg och gymmade, evigheter sen! Annars har jag mest legat o degat i soffan och försökt plugga utan någon större framgång.  
Lite från början av kvällen: 

Länge sen nu!

DATUM: 2011-05-15 / TID: 17:23:20
Kommentarer (0)

Hej snyggingar! Har varit lite lat senaste dagarna och inte orkat blogga men bra att ni är kvar! Har inte hänt så mycket men här får ni lite update iallafall.

Lördag:
Kollade på fotbollsmatch som pappa "spelade" haha. Stan med mamma, åt på Plock osv. 
Mötte upp brudarna framåt kvällen, grillade kyckling och massa annat gott här hemma. Blev lite knas ett tag där om vart vi skulle hahah älskar er,  men vi drog tillslut till Johan där massa trevliga var och hade en rolig kväll!    


Fredag:
Började med världens panik om vad jag skulle ha på mig (bara några kommer förstå varför haha). Blev en av de bästa dagarna på länge! Tack bästis..
Träffade Nora senare på kvällen och tog en promenad. Know you like it Wimi ;) Skj. ♥

Torsdag:
Lunch på Dragon Palace med Johanna och Julia. Fixade jobb. Tog äntligen bort mina äckel naglar. Långpromenad med Olle på kvällen.

Två av dagens' från senaste dagarna.

HAHAH, älskar hur vissa ständigt skämmer ut sig.

DATUM: 2011-05-11 / TID: 19:37:05
Kommentarer (0)

Skola. Stan i det finfina vädret med Willma o Nora. Dans. Hem. Dans.  


Snabb ful bild på dagens'

Livet är bra underbart ibland

DATUM: 2011-05-10 / TID: 21:59:51
Kommentarer (0)

Gjorde inte så mycket i skolan, satt mest och sola på bryggan halva dan. 
Avslutade skoldagen 5 med världens onödigaste studiebesök. Köpte med mig jordgubbar och gick till brudarna som var i stadsparken, där satt vi ett tag och chillade med pipa, umgicks och hade det trevligt!  

@skolan

DATUM: 2011-05-10 / TID: 10:18:53
Kommentarer (0)

Hej. Alla bönder i min klass får sluta flera timmar innan oss andra. Dö.

Natti

DATUM: 2011-05-10 / TID: 00:20:09
Kommentarer (0)


Vaaaaarmt

DATUM: 2011-05-09 / TID: 17:22:54
Kommentarer (0)

Slutade skolan tidigt. Väntade på dom andra så gick runt på stan ett tag, boka bla tid för att ta bort mina gele-äckel-naglar så äntligen på torsdag försvinner dom! Vid lunch gick vi och satte oss vid restaurang/fik grejen (vad det nu heter) vid centralstationen. Älskar rikskuponger, gratis stan-mat varje dag ♥ Iallafall vi satt där ett tag och sjuukt hur varmt det var! Svarta långbyxor var inte världens bästa val idag.. Åkte hem och har sedan dess legat ute i bikini och försökt förbättra brännan lite, kunde inte ens ligga på altanen utan att känna mig svimfärdig efter en kvart! Haha jag behöver nog inte förklara mer hur varmt det var nu.. Ebba är här nu så ska umgås massor med henne, puss puss.    

                         Sötis Johanna ↑

Mot Ebba

DATUM: 2011-05-08 / TID: 19:22:14
Kommentarer (0)

Har precis varit ute på en prommis med vovven och tagit en snabb dusch.
Cyklar iväg mot Ebba nu, får se vad vi hittar på, kanske går till Johan ett tag om vi orkar (?) Häääääh, puss!

Lördag, 7 maj 2011

DATUM: 2011-05-08 / TID: 18:29:48
Kommentarer (0)
Tjejerna kom hit, vi chilla på altanen i det underbara vädret med pipa och lite godsaker. Runt åtta tog vi tåget till Märsta och träffa några vänner, och alltså hahahah, vi säger såhär det som hände i Märsta stannar i Märsta, galen kväll hur som helst! När vi kom tillbaka till Uppsala igen åt vi på Max innan vi drog hem till mig och myste med film. M kom över ett tag också.

At the moment

DATUM: 2011-05-07 / TID: 15:04:02
Kommentarer (0)

Sitter ute på altanen och njuter av solen tillsammans med Olivia. Nu inväntar vi bara dom andra, om dom nu hittar hit mohah :* Skj, puss.

Fredag

DATUM: 2011-05-07 / TID: 02:10:40
Kommentarer (0)

Firade farfar som fyllde år tillsammans med kusinerna på Trattoria Commedia :) 
Efter träffade jag bästa tjejerna och hade det lika super som alltid.  


Just so you know, the little things you do mean alot to me.

DATUM: 2011-05-05 / TID: 23:05:38
Kommentarer (0)

Vaknade tio minuter innan min buss skulle gå i morse, och på något konstigt sätt han jag på dom tio minuterna göra allt jag brukar göra en vanligt morgon på normalt en timma, knas. Okej jag såg inte ut som världens snyggaste när jag stressande sprang ut genom dörren precis men orkar typ ändå aldrig fixa upp mig till skolan längre hah, känns rätt så onödigt o göra det på nått sätt. Iallafall, min mobil har varit inlämnad hela dagen med nu är den som ny igen! När jag kom hem från skolan somna jag i några timmar och sen dess har jag bara umgåtts med min "stora" familj och pluggat lite. Rolig dag va? 
Fyfan, är så trött på mina gelenaglar med fransk manekyr på också! Vill bara slita av dom men dom sitter ju som sten. Dom är skit fula nu och har verkligen tröttnat på att ha sånna här naglar, vill ha normala i någon rolig färg nu bara, är nog mer den typen hah..
Hur som helst så har jag en ny dag att se fram emot imorn som kommer bli hur mysig som helst!  

Hold My Hand

DATUM: 2011-05-04 / TID: 18:21:09
Kommentarer (0)

Började inte förrän 13.55 idag, sköntskönt. Vaknade ändå rätt tidigt, gick upp och lyckades plugga lite. Mötte sedan upp M, tog en promenad tillsammans till Flottsund o sola lite :) Vi måste ju kriga för att behålla våra brännor nu haha!
Snackade med Wimi, är riktigt taggad på helgen om det blir som vi planerat! Kommer bli super.
Ska äta kycklingsallad nu sen åka o dansa. Mer intressant hade jag inte o säga. Pz
  

Godnatt'

DATUM: 2011-05-04 / TID: 00:18:16
Kommentarer (0)

Tänkte bara säga att mitt sim-kort inte har fungerat på ett tag men förhoppningsvis får jag ett nytt imorn! Så alla tusentals som smsat mig, snälla bli inte arga om jag inte svarat liksom komigen -.- Mmpp. 

Yeeeeeeeees!

DATUM: 2011-05-03 / TID: 14:31:31
Kommentarer (0)
Äntligen har Fame gått i konkurs och detta betyder självklart rikskuponger terminen ut!! Jaaaarrå gratis Donken efter skolan! Meheheehehe. Ska fortsätta jobba på mitt arbete om släktforskning nu. Försöka va lite duktig. Eller? Babbel babbel, puuuuuss 

Äntligen, Bin Laden är död!

DATUM: 2011-05-02 / TID: 21:16:49
Kommentarer (0)

Min intressanta dag lite kort: Skola. Dans. Hem. HAHA 

-

DATUM: 2011-05-02 / TID: 16:59:04
Kommentarer (0)

 

Kaaaallt ute

DATUM: 2011-05-02 / TID: 00:56:12
Kommentarer (0)
Tjaaatjääää! Kom nyss hem från Johan där vi chilla bara nice nice! Har inte gjort mycket alls annars idag, mest pluggat som en galning.. Ska sleepaaa nu och hoppas på en dag med varmare väder imorn!

Valborg

DATUM: 2011-05-01 / TID: 15:34:12
Kommentarer (0)

Hade en supderduper bra valborg! Berättar lite kortfattat om dagen. Vi började med tidig champagne frukost hos Wimi med fruktsallad och vattenpipa! Lite senare hamnade vi i ekonomikum letandes efter tjejerna som var omöjliga att nå när ingens mobil fungerade.. Satte oss ner och allt löste sig alldeles utmärkt när vi stötte på världens sköningar som var hur underbara som helst! Mot kvällen var vi tillbaka hos Willma och gjorde middag med alla som planerat, riktigt lyckat och verkligen skit god mat! Hahah vet inte hur mycket jag åt igår, galet. Vi åkte iallafall vidare till stan och sen iväg till några andra, hade sedan två roliga bussresor hem med gulligt sällskap till dörren! Tack alla som gjorde min dag, PUSS  
Bara lite av bilderna från igår

RSS 2.0