"I'm blonde what's your excuse?"

DATUM: 2011-08-31 / TID: 22:44:43
Kommentarer (0)
Min frisör hörde av sig så fick dra dit lite impuls. Har nu flera centimeter kortare hår, kortare än vad jag från början hade tänkt. Allt slitet är borta. Har fått en blondare jämnare färg och min utväxt är försvunnen. Mycket fräschare än förut. LOVE IT. :thumbup:

Never really had luck, couldn’t never figure out how to love.

DATUM: 2011-08-30 / TID: 21:52:53
Kommentarer (0)
Hahahaahhaaaha vissa människor är för sorgliga.
Var i skolan från 08.00 till 17.30 idag! Pluggade konstant hela tiden (jag ska få höga betyg i alla ämnen har jag bestämt, gäller att hänga med nu från början). Åkte sedan hem, tvättade, åt och åkte o gymma med pappa! En riktigt produktiv dag. Ska ta ett bad nu, possposs!

See you had a lot of moments that didn’t last forever
Now you in this corner tryna put it together
How to love, how to love

-

DATUM: 2011-08-29 / TID: 21:43:21
Kommentarer (0)

If ever you need a helping hand,

just reach out and touch mine.
If ever you're scared or afraid,
I'll be right by your side.
If ever you need words of advice,
I'll give you the best I have.
If ever you're sad and depressed,
I'll try to brighten your day.
If ever you need a shoulder to cry on,
I have two, waiting here for you.
If ever you simply need to talk,
I promise I'll sit and listen.
Whatever the reason,
whatever you're searching for,
whatever you need I promise
I'll always be there for you.

Autumn leaves

DATUM: 2011-08-29 / TID: 20:06:30
Kommentarer (0)
Tjatja! Känns lite motsägelsefullt att skriva men hösten är verkligen här nu.. Det gör mig inte så mycket för gillar hösten riktigt mycket ändå, nästan den vackraste och mysigaste årstiden! Tänk att sitta inne med en kopp té, massa tända ljus och en stor filt över sig medan man ser hur det regnar över alla orangea träd utanför. Jätte svårt att veta vad man ska ha på sig, på morgonen är det jätte kallt så man tar på sig massa, sen på dagen blir det man tagit på sig alldeles för varmt? I-landsproblem.
Stannde efter skolan och pluggade lite smått. Fick nytt schema idag också, som suger k*k för övrigt. Sprang även runt ett tag på stan och försökte leta efter snygga underkläder, hittade ingenting men ska leta vidare imorn. Man känner sig alltid mycket finare om man har snygga/nya underkläder haha? Ville ha nått nytt, roligt, i starka färger, men kändes bara som det fanns massa trista "tantfärger".. Äjäää babbel babbel. Följde med pappa o handlade så nu finns det massa massa mat, bara sån som jag älskar, här hemma! Gjorde nyss kycklingwok med ris till middag, blev hur gott som helst! Ska fixa lite saker nu, sen kolla på Hollywoodfruar och äta fruktsallad!

Patetiskt

DATUM: 2011-08-28 / TID: 20:42:14
Kommentarer (0)
KK om Kortfattat:
Vad hände med frågestunden gumman? Är du rädd för att vissa hemskheter ska komma ut om dig...
IP: 83.253.240.231
Svar: För det första, stå för vem du är tack. Hemskheter? Haha snälla "gumman", knappt så jag orkar ta min tiden att svara på den här kommentaren för tycker den är så patetisk. Men ska svara för antagligen kommer du (vem du nu är) tro att jag är rädd för att svara annars. Är absolut inte rädd för att några hemskheter ska komma ut, har inga hemskheter jag döljer så.. :) De som har behövt få veta sanningen om saker o ting har fått veta den. Har rensat luften och det känns bättre än någonsin. :) En frågestund kommer komma har bara inte kännt att jag varken haft tid eller ork för att ha en, plus att det verkar bara vara du som är intresserad av att ställa frågor. Så ställ dom när du vill så svarar jag bara haha!

Kortfattat

DATUM: 2011-08-28 / TID: 18:19:06
Kommentarer (1)
Fredag: Skola - stan med Hannah Johanna o Julia - middag på Rififi - hem till Hannahs boy - började medan vi inväntade alla andra - deckade och vaknade upp på ett hårt toalettgolv.
Lördag: Sov bort hel dagen - missade "sista sommardagens" fina väder - gjorde tacos och myste med Johanna på kvällen - fick besök av sötnosen senare.
Söndag: Tagit hand om vovven - ätit jätte jätte god lunch - inväntat mamma o pappa - sovit - hittat en glömd B&J långt ner i frysen - städat.

Äntligen helg imorn

DATUM: 2011-08-25 / TID: 23:23:00
Kommentarer (0)
Fick reda på att jag ska ha nationella prov i franska, kommer dö. Gjorde allt som jag sa att jag skulle göra igår, inklusive träningen! Ska försöka att inte äta massa onyttigt också men de sååå svårt, tänk va mycket socker det är i bara en energidricka och dricker alltid minst en sån per dag ehhhehehe.. Det är alla små grejer man stoppar i sig som gör att man blir fet. Måste införa godisförbud åt mig själv, viiiill inte.
När jag och Johanna var påväg till bussen fick vi höra en härlig kommentar som en gubbe slängde ur sig "Gift er och skaffa barn också" men yääääää ser vi verkligen lesbiska ut? Hahahhah alltså fyyy.
Ska vakna tidigt imorn för o fixa lite, kommer inte ha någon mobil förrän på kvällen så försök inte nå mig! Efter skolan åker vi över till Hannahs pojkväns lägenhet och inväntar alla andra, sen köööör vi galet. Ska ta ett varmt skönt bad nu! Puss&Kram

Normal day

DATUM: 2011-08-24 / TID: 23:41:26
Kommentarer (0)
Fråga: Sanna om SenasteVart jobbar du?, great blogg ;)
Svar: Jobbar i en leksaksaffär, Lekia heter den. :) Tack du!
Bloggen har sett likadan ut sen jag skaffa den, ska byta design o sånt snart förhoppningsvis. Plus så skriver jag aldrig om roliga saker direkt ens, handlar mest om vad jag gjort under dagarna osv, har inte med så mycket tankar eller vad jag tycker om saker och ting? Kanske ska börja med det?
Börjar 11.15 imorn med franska! Går steg 4 men kan knappt räkna till tio hah. Har två lektioner efter det människan socialt och kulturellt och psykologi. Efter är pluggning av matte, fika, solning och hoppashoppas om jag orkar träning inbokat. Allt är fixat och klart inför fredag nu ocksååå, tipptopp! ♥ NU ska jag sätta på en film. Hejdå.

Kvällsmys

DATUM: 2011-08-24 / TID: 21:03:12
Kommentarer (0)
Äsch, bränner ändå bort allt i Jensens trappor? :|

Onsdag

DATUM: 2011-08-24 / TID: 20:32:56
Kommentarer (0)
Har inte så mycket att skriva. Varit i skolan, umgåtts med mina tre pärlor, slösat alldeles för mycket pengar på mat, träffat saknade vänner, lite sånt har jag sysslat med senaste dagarna. Ska fixa mina fula naglar och ringa en prick nu!
Två fula bilder från igår och idag med uuur tråkiga kläder. Ska ta tag i allt nån gång och alltid ha snygga kläder på mig varje dag hahhha not gonna happen typ..

-

DATUM: 2011-08-22 / TID: 12:30:07
Kommentarer (0)
Anonym om Världens snyggaste tjej?:
ja du är nästan där, en Justin Bobby har du ju redan ;)
IP: 195.178.160.98
22 Augusti, 10:38
Svar: Hahahahahah.. been there, done that.

Set fire to the rain

DATUM: 2011-08-22 / TID: 01:41:50
Kommentarer (0)
Johanna och jag har suttit och spekulerat lite, kommer bli suuuuuperduper! ♥
Ska sooova nu, börjar två imorn - hur skönt? Pusspuss

Världens snyggaste tjej?

DATUM: 2011-08-21 / TID: 19:41:03
Kommentarer (1)
Ska bli som Audrina! .. I wish..

Senaste

DATUM: 2011-08-21 / TID: 19:05:46
Kommentarer (1)

Fredag:
Skola - stan - middag med farmor o farfar - fest - efterfest och övernattning i stugan.
Lördag: Jobb - mys med familjen - träffade en som just nu är död i mina ögon.
Söndag: Jobb - gymmet - söndagsmys.   

Natti natti!

DATUM: 2011-08-18 / TID: 23:42:47
Kommentarer (0)
Ska sova nu för börjar 08.20 imorn! Vilket betyder att jag behöver gå upp vid cirka sisådär 07.00!!! Döööö, har matte första lektionen (Y) Men vet ni vad? Är ändå heeeelt lycklig hhahhha. Knas, har gått runt o varit glad hela tiden på senaste tiden. Love life just nu men har ingen riktigt bra anledning varför. Sov sött!

Back to school

DATUM: 2011-08-18 / TID: 19:00:34
Kommentarer (0)
Tjaba! Första skoldagen igår var urtråkig! Vi gick igenom massa onödiga grejer vi redan viste, sedan fick vi sluta 100 år efter alla andra klasserna. Dock var det huuuuur roligt som helst att träffa mina tjejor! Hade glömt hur roligt vi brukar ha tillsammans, satte oss ner vrålhungriga efter skolan och åt o snacka om allt och ingenting som hade hänt under sommarlovet, bästa. Min andra skoldag som skulle varit idag hoppade jag över, yää smart o skolka andra dagen men hade verkligen ingen lust att gå och det kommer absolut inte hända igen hööh. Blev upphämtad igår kväll och spenderade natten hos en prick så när jag vaknade imorse kände jag bara för att ligga kvar o ta det lugnt. Åkte ändå iväg lite senare till stan och mötte upp Josephine, fikade o hade det mys sen blev det lite solning på det också.
Gammal mongo bild på oss ♥

Live to the fullest

DATUM: 2011-08-16 / TID: 19:49:51
Kommentarer (0)
Tog en joggingtur igår till solariumet exakt som jag hade lovat mig själv att göra. Blev inte ett dugg brun även fast jag sola 23 min, jävla kuk solarium! Trodde min hals skulle gå sönder ett tag, har hållt på o hostat stup i kvarten i jätte många dagar nu, dricker te som en galning men inget verkar fungera.. Äjäää. Fick lite sällskap igår på eftermiddagen också, vi fixa lite middag osv senare, riktigt mysigt. Umgicks med mamma på kvällen och mot natten drog jag iväg till stugan en stund där bla tjejerna var, hade det trevligt som vanligt med skönt folk. Vaknade någon annanstans än hemma imorse, fixa lite frukost o kolla film sen tog vi bussen till stan där jag mötte upp Elin för en fika! Kuuuult, och imorn börjar skolan. (Y)
Kanske saknar skolan lite ändå..

-

DATUM: 2011-08-14 / TID: 23:20:52
Kommentarer (0)

-

DATUM: 2011-08-14 / TID: 23:08:46
Kommentarer (0)

Söndagsmys

DATUM: 2011-08-14 / TID: 22:43:40
Kommentarer (0)
Tjatja! Sitter här i min gamla fula rosa mjukisdress som jag sprang runt o lekte fjortis med i Gottsundaskolan hahahhaaaaa, så skämmiga tider. Iallafall, tog nyss ett långt skönt bad, skrubbade hela kroppen så äntligen all min äckliga brun utan sol gick bort :) Har planer inför imorn att ta en joggingtur till solariumet, kommer jag orka? Får hoppas. Har en riktigt lugn o skön söndagskväll idag, ska snart sätta på nån rulle o ba mysa ännu mer. Försöker bli helt frisk också, hostar hela tiden, börjar bli lite små drygt.

Bästa!

DATUM: 2011-08-13 / TID: 20:30:36
Kommentarer (0)

Hahhaaa taggade grabbar..

2 steg från paradise

DATUM: 2011-08-12 / TID: 23:59:02
Kommentarer (0)
Kom hem för någon timma sen från bästa Håkan Hellströms konsert i Fyrishov! Han var så sjukt underbart grym. Vi kom dit rätt sent och ändå lyckades vi  få platser näst längst fram, sååå bäst! Laddar kanske upp nån video sen om ni har tur, om jag orkar håååhå. Måste bara säga, för är helt stolt haaaah - Hannes lyfte upp mig så jag fick sjunga rakt till Håkan, gav massa slängkyssar och han gav tillbaka hahah glad tjej efter det där alltså! Riktigt skön kväll. Var där med Johanna och nu sitter vi här hemma hos mig o tar det lugnt. Vi är även två tygpåsar och två tshirtar med vem om inte Håkan på, rikare!

HAHAHHAAA

DATUM: 2011-08-11 / TID: 18:21:02
Kommentarer (0)
Kan man vara mer ful-charmiga än såhär? Wilmas morbror Emil (till höger) bor hos oss i helgen, huuuur söta? :blush:

Wipe those tears from your eyes.

DATUM: 2011-08-11 / TID: 16:59:43
Kommentarer (0)
Tjobido! Tog en försenad födelsedagsfika med kusinvitamin på Café Årummet igår, senare mot kvällen kom Ebba hit - blev en hel del snack, té och massa avsnitt SexAndTheCity (missbrukar verkligen serien). Natten spenderades hos A, med massa god mat och mys med familjen! Kom hem för ett tag sen och ska sova lite nu innan mina ögon slocknar. Pussar!

Magiskt, men tragiskt.

DATUM: 2011-08-09 / TID: 00:35:10
Kommentarer (0)

Tjobidobido

DATUM: 2011-08-08 / TID: 21:01:36
Kommentarer (0)
Vaknade som sagt 7 i morse. Helt deckad men kände mig jätte duktig. Konstigt att vara tillbaka i Jensen, eller tillbaka o tillbaka, ska ju inte börja än men snart så alltså buuuhuuu - dör. Och matte B verkar jätte svårt, fatta nästan ingenting! Blev lunch på Dragon Palace med min fina tjej efteråt följt av glass ute i det "varma" vädret, super mys men jätte kallt. Kom hem och somnade bums i soffan, vaknade för någon timma sen och ska sätta på en film nu! Drömmer hemska drömmar nu för tiden, är helt olycklig när jag vaknar o sånt hahhaaa orka. Äjäää puss.

Maaaattekurs imorn, yäää.

DATUM: 2011-08-08 / TID: 00:41:10
Kommentarer (0)
Åt middag på en hur mysig och rolig restaurang som helst ikväll med mamma o pappa. Koh Phangan hette den, rekommenderar den starkt. Dom hade as god thailändsk mat sen hade dom fixat hela restaurangen så det skulle kännas som man var i Thailand, värsta ljudeffekterna som att man var i en regnskog o sånt hahahah skön grej ju! Vi snackade om vart vi ska åka utomlands på påsklovet också och det kommer antagligen att bli Jamaica eller Kuba, hur grymt?
Sen jag kom hem har jag bara kollat på SATC och försökt vila upp mig, så sjukt sliten. Kommer inte få mycket sömn alls inatt heller! Ska upp klockan 7 imorn, klockan 7! Alltså fyyy. Ska på mattekurs, måste verkligen klara av matte B, ska satsa nu! Efter matten möter jag upp snyggingen för lite lunchande osv.
Ska gå o ta en piggelin nu :blush: Natti!
Så himla ful/sliten/tjockis bild på mig men hade bara dom här. Mitt hår är inte sådär gult heller. Usch.

-

DATUM: 2011-08-07 / TID: 23:20:19
Kommentarer (0)

Life is great

DATUM: 2011-08-07 / TID: 23:14:49
Kommentarer (2)
Sådära! Nu äntligen ska jag blogga lite, vet att ni längtat! ;) Ehehhhee. Iallafall, har haft tre jätte roliga dagar på URF, har samlat på mig många älskvärda minnen men det har även hänt saker från dagarna som jag bara vill glömma och tänker glömma. Kapten Röd, Mr. Vegas, Gyptian och Elephant Man var helt klart bäst, så sjukt grymma! Har stora feta blåsor på mina fötter för har dansat så mycket, fyy heeeelt äckligt. Aja har massvis att skriva egentligen men pallan't håhå. Tog inte alls många bilder, de flesta är från Willmas kamera, några får ni här. Puss!

URF imooooorn!

DATUM: 2011-08-03 / TID: 14:50:36
Kommentarer (0)

Befinner mig just nu på jobbet, helt dött i hela affären! Slutar fyra och sen ska jag ner på stan och fixa lite grejor. Ikväll kommer Johanna till mig sen möter vi upp lite tjejor och drar på partaj! Men yäää, roligt inlägg ha? Äsch äsch pyyyyss!

Har inga bilder så ni får stå ut med den här gamla tråkiga.

Thank God I found the good in goodbye

DATUM: 2011-08-03 / TID: 01:40:38
Kommentarer (0)
I wanted you bad
I'm so through with it
Cuz honestly you turned out to be the best thing I never had
It's time to face the facts
That I'm the one that's got away
Lord knows that it would take another place, another time, another world, another life
Thank God I found the good in goodbye

One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching.

DATUM: 2011-08-02 / TID: 20:42:33
Kommentarer (0)
Heeeej snyggingar! Ser att ni fortfarande kikat in då och då även fast jag inte bloggat - sköna ni är som fortsätter läsa! Spenderade första delen av veckan med mina farföräldrar ute på Gräsö i vår sommarstuga och andra halvan i Hällefors med mina pigga morföräldrar, sedan hann jag även med en heldag i Sthlm med fina Vera. :) Riktigt skönt har det varit, att ha varit borta från Uppsala, kunnat koppla av, glömt allt shit osv.. Kom tillbaka till Uppsala igår utvilad till max, men fyy va en hel veckas laddning av krafter kan försvinna fort haha! Åkte på en gång över till Johanna igår kväll där jag fick en jätte rolig kväll/natt med fina brudar och annat trevligt sällskap! Kanske dock inte var så smart att bara sova två timmar inatt med tanke på att jag skulle jobba idag.. Men jag klaradere! Är bara väldans trött nu, men det finns det ingen tid för! Ska hoppa in i duschen nu, PUSS. ;)
RSS 2.0