Hej jag lever

DATUM: 2011-07-25 / TID: 21:17:43
Kommentarer (1)
Är dålig på att uppdatera känner jag.. Men orkar bara inte just nu så för tillfället får ni nöja er med något inlägg då och då, tänkte bara säga att jag lever. :) Eller lever och lever, kan knappt gå för min rygg är helt förstörd från jobbet men men. Är just nu ute i sommarstugan på Gräsö, riktigt skönt att komma bort från Uppsala ett tag. För att vara riktigt ledig och kunna koppla av ordentligt så använder jag inte mobilen så det är därför jag kanske inte svarat om ni hört av er höhö - Olivia ringer dig imorn! ♥ På torsdag åker jag direkt till Sthlm för att träffa min saknade underbara barndomsvän Vera och efter det åker jag och mamma vidare till mormor och morfar, är hemma om någon vecka alltså! Yeeeeah puss
Bild från i lördags

Hejsvejs!

DATUM: 2011-07-23 / TID: 17:10:39
Kommentarer (0)
Gårdagen spenderades tillsammans med favvo Johanna. ♥ Vi började med att se den sista Harry Potter filmen samtidigt som vi smaskade på sega äckliga popcorn och hotsnacks, efter det strosa vi runt på stan ett tag, och sedan åkte vi mot Willys och handlade billig tacos! Helt enkelt en jätte bra eftermiddag och kväll! Kom hem från jobbet för ett tag sen, ska städa och packa lite, sen drar jag iväg och möter Josephine!

En torsdagskväll

DATUM: 2011-07-22 / TID: 03:09:31
Kommentarer (0)
Vid sju tiden kom brudarna över på middag, vi åt umgicks osv, tack för de fina presenterna hörrni!! Senare mot kvällen när vi började bli lite uttråkade (höhö) drog vi vidare på lite krok, träffade många jag inte sett på länge så det var trevligt! Jag och Ebba var lite trötta och kände att några avsnitt SATC med te hemma hos mig inte skulle sitta helt fel, så vi drog rätt tidigt och nu sitter vi här! ;)

Natti natti!

DATUM: 2011-07-21 / TID: 01:19:10
Kommentarer (0)
Mamma kom hem med dessa två. Vet inte om jag gillar Juicy parfymen eller inte, den doftar så vuxet på nått sätt (?) Kanske är dags att börja bli lite mer vuxen av mig ehheh.. bara ett år till 18 nu ju :|.. yeeeeah (längtar). Som tur var så fick jag ju min gamla goding Britney också, kommer använda den till vardags som alltid antagligen, same old same old, har använt den sen jag gick i sjuan till och från om jag minns rätt hah tjejen utan variation.

Tjaaabba tjena hallå!

DATUM: 2011-07-20 / TID: 16:14:28
Kommentarer (0)
Hade en dröm inatt om att jag skulle gifta mig, betyder det något? Läskigt, häääääh äsch äsch. Känner mig iallafall jätte duktig just nu! På min lediga dag från jobbet har jag städat hela huset inklusive toaletterna! Yepp, så duktig är jag! Slängde även ihop en äppelkaka som just nu står i ugnen, innan den blir klar ska jag hinna med att ta en snabb dusch också - så pusspuss!

Framåt För Evigt

DATUM: 2011-07-19 / TID: 23:53:47
Kommentarer (0)
Kom nyligen ut ur duschen, sitter här nu helt själv med en kopp té och ska bänka mig framför SATC. Natten spenderas själv.. typ. ;)

Dagens efter jobbet'

DATUM: 2011-07-19 / TID: 20:58:24
Kommentarer (0)

Skjorta - Gina Tricot

Shorts - Vila

Armband - Från bästis

+ Converse

 

 

 

Lite presenter

DATUM: 2011-07-19 / TID: 20:30:28
Kommentarer (0)
Sminkväska från Face och presentkort från Pure med Makeup konsultation, ska bli sminkad sen får jag mitt favvo smink Bare Minerals efter! Tipsar starkt om sminkväskan, har två innan och älskar dom, den tar ingen onödig plats i väskan utan beroende på hur mycket smink du har i så anpassas storleken, hehe lite ree förklaring men tror ni förstår :)
Jätte gullig nagelfil med Swarovski kristaller 
Två biljetter till Håkan! 
Ray Ban solisar ♥ 
Hunter stövlar som jag kommer traska runt i under alla regniga dagar och spec i höst!
Sen fick jag ju pengar och andra tråkiga små grejor haha :D Men här var mina favvo grejer iallafall!

Det var 17 år, 17 år i staden

DATUM: 2011-07-19 / TID: 20:01:33
Kommentarer (2)
Alla ni underbara miljoner läsare undrar självklart vad jag gjorde på min födelsedag? Amen tänkte väll det! .. Skämt åsido hehe.. Började dagen med att vakna upp bredvid älsklingen. Vid lunch var jag i Sthlm i full gång med att shoppa och umgås med mamma, blev en jätte mysig och god lunch på Grodan bland annat! Efter shopping och hemkomst tog jag mig ut till Sophies lya ett tag där massa fina brudar var och sist men inte minst min fina fina Frida som hade äran att få fylla år samtidigt som mig ;) (a) Därefter skyndade jag mot Sunnersta igen och träffade mina underbara flickor som hade bakat kladdkaka till mig, ni gjorde min kväll tjejer! Massvis med kärlek mina E'n ♥

Tack BFF!

DATUM: 2011-07-17 / TID: 17:11:25
Kommentarer (0)

Lite av senaste'

DATUM: 2011-07-16 / TID: 16:42:39
Kommentarer (0)
Joggat - solat - haft myskväll hos Elin B med Ebba o Josefin A - jobbat - umgåtts med släkten - varit på fest med tjejerna - jobbat  ska umgås lite med mormor o morfar sen träffar jag antagligen en vän, resten av kvällen får vi se hur den blir!
Ebba chillar galet på marken i väntan på bussen till Elin med bästa godiset från Hemmakväll.

Bild från igår, drog dock rätt tidigt hem (på en lite läskig taxiresa haha) tillsammans med Hedda o Angelo.

-

DATUM: 2011-07-14 / TID: 02:45:17
Kommentarer (0)
One hand in the air if you don't really care
Middle finger in the air if you don't really care
It's like that sometimes, man, ridiculous
Life can be sometimes ridiculous

Minitrip ut i skärgården

DATUM: 2011-07-14 / TID: 02:14:34
Kommentarer (0)
Kvällen igår spenderades hos en vän på lite krok med mina snygga tjejer. Vaknade upp tidigt imorse och for iväg på en liten dagsutflykt till Sandhamn med mamma. Hur mysigt som helst! Kom hem och åkte till en vän där jag spenderade större delen av kvällen. Ska äääääntligen sova nu, natti!
Godaste lunchen på Sandhamns värdshus.

Trött tjej

DATUM: 2011-07-12 / TID: 14:46:24
Kommentarer (0)
Heeeeeejsan snyggingar! Kom som sagt hem igår. Var riktigt skönt att åka bort en helg faktiskt, hann umgås mycket med mamma o pappa och vila upp mig ordentligt. På vägen hem hittade jag Sveriges enda Bubbleroom butik, blev såhäääär lycklig, man kan ju egentligen bara handla kläder på internet från dom men här var det en hel outlet butik med alla deras snygga kläder! Fyndade en klänning, två tröjor och ett par shorts - som hittat!
Hoppade in i duschen på en gång när jag kom hem, kletade på mig lite smink och cyklade iväg till Olivia. Där började vi föra lite tillsammans med Malin och Olivia S, kvällen fortsatte sedan och blev väll inte sådär jätte rolig med helt okej ändå! Vaknade upp hos min underbara älskling i morse där min natt spenderades. Åkte hem, fixa mig och sen bar det iväg till Ikea med mamma. Deras köttbullar alltså wiiiiii så goda dom kan va ibland! Inväntar just nu farmor som ska komma över på lite fika! Poss
Dagens'
Klänning: Från Boobleroom - Superdry Vintage Thrift
Halsband - Snö Of Sweden
Lacostisar + Skinnjacka

It's all just a beautiful disaster

DATUM: 2011-07-10 / TID: 23:57:50
Kommentarer (0)

Yää den ridvana familjen, eller (?)

DATUM: 2011-07-10 / TID: 21:33:55
Kommentarer (0)

Säger bara såhär - min rumpa är dööööd, fy har ont i muskler jag aldrig ens visste att jag hade.. Vi höll på i två timmar ungefär, blev lite små grym på slutet håhå :cool: Efter ridturen tog vi oss till Sveriges största vattenfall, gick i tusen år och kom äntligen fram, rätt ovärt menmen. Är äntligen hemma i stugan igen med min onda rumpa och har ätit lite kex och ost vindruvor småplock osv, ska sätta på nån film nu och längta tills imorn då jag åker hem!

Som ni ser, har inte brytt mig så mycket hur jag ser ut här uppe - hur skönt som helst!

Saknar dig föör mycket.

DATUM: 2011-07-09 / TID: 23:03:44
Kommentarer (0)

Skönt häng med päronen i Sälen - lite bilder

DATUM: 2011-07-09 / TID: 22:14:58
Kommentarer (0)
Dagens'
Skjorta: Tommy Hilfiger
Tjocktröja: Classic Mickey
Jeans: Tiger Of Sweden
+ Converse o mammas gamla Mulberry

Kul med skidbackar utan snö..
Middag
Älskade mami

Tre egobilder från igår

DATUM: 2011-07-09 / TID: 21:21:51
Kommentarer (0)

Lite update

DATUM: 2011-07-09 / TID: 18:10:34
Kommentarer (0)
Befinner mig nu i Sälen med min familj faktiskt! I vår stuga som vi egentligen brukar åka skidor i men ändå rätt mys o va här på sommaren med! Kommer va här över helgen och kommer tillbaka på måndag. Vi ska bla rida på islandshästar, besöka Sveriges största vattenfall "waaaaow" haha eller? Sen gå till nån spa grej i närheten. Sov i bilen hela vägen upp hit, var helt deckad från igår. Gick först till Ebba igår kväll sen kom tjejerna och så drog vi vidare på lite festligheter. Trevligttrevligt! Är så sur att jag kommer missa min babes tjejmiddag! Menmen live goes on hahah. Ska ta en dusch o fixa upp mig lite nu, sen går vi ut för o äta middag. Bilder kommer snart! Poss 

Goodnääätt

DATUM: 2011-07-08 / TID: 01:16:45
Kommentarer (0)
Middag o gossip på China River med bästa Elin ♥
Är sjukt trött och imorn väntar mer jobb, så godnatt!

Inte lite grym tjej? Spola fram nån min.

DATUM: 2011-07-08 / TID: 01:05:17
Kommentarer (0)

Två kommentarer

DATUM: 2011-07-08 / TID: 00:45:48
Kommentarer (0)
"Du borde ha frågor o svar nån gång ;)"
"Kan inte du ha en frågestund någongång? Det skulle vara intressant ;)"

Har alltså fått två kommentarer, båda antagligen från en o samma person hahah. Jaa ni ska jag ha frågestund? Tänk så ställer ni bara massa dumma frågor jag inte vill svara på? Eller så ställer ni inga frågor alls? Haha jag får helt enkelt se om jag har frågestund, men kommer troligtvis ha det snart!

Dagens efter jobbet'

DATUM: 2011-07-08 / TID: 00:27:52
Kommentarer (0)
Klänning: H&M
Tröja: Monki
Skinnjacka: Jofama by Kenza
Skor: Lacoste
Väska: Mammas gamla Mulberry

*

DATUM: 2011-07-06 / TID: 23:40:31
Kommentarer (1)

Morotskaka

DATUM: 2011-07-06 / TID: 23:28:19
Kommentarer (0)

Planerna för kvällen blev ändrade så ställde mig i köket, fixa ihop min oemotståndligt goda morotskaka och satte på några avsnitt av SATC. Riktigt skönt att bara ha tagit det lugnt ikväll faktiskt, ska sussa alldeles snart. Natti.

 

Tre från igår

DATUM: 2011-07-06 / TID: 18:12:56
Kommentarer (0)

Bahm Bahm

DATUM: 2011-07-06 / TID: 10:31:58
Kommentarer (0)
Kvällen igår spenderades på nått chill ute i Rasbo tillsammans med Josephine och Malin. Hade riktigt roligt! NU: Jobb.

Lunch

DATUM: 2011-07-05 / TID: 13:47:09
Kommentarer (0)

Experimenterade i köket och vipps - pasta carbonara à la Emma!

New in

DATUM: 2011-07-04 / TID: 22:28:18
Kommentarer (0)

Inga ord, överdrivet grymma.

DATUM: 2011-07-04 / TID: 15:23:11
Kommentarer (0)

Röda vinbär med socker

DATUM: 2011-07-04 / TID: 15:15:37
Kommentarer (0)
Var nyss ute i trädgården och plockade dessa. Blev så himla sugen på röda vinbär med socker, precis som jag och morfar alltid brukar äta dem. Hur underbart?

Peace

DATUM: 2011-07-03 / TID: 23:56:21
Kommentarer (0)
Shoooo godnaaaatt. Älskar att statistiken höjdes rejält nu när alla P&L töntar kom tillbaks. Okej ska erkänna, JA JAG HAR VARIT AVUNDSJUK HELA VECKAN. Skulle åkt dit, fuck.

Dålig på bloggandet

DATUM: 2011-07-03 / TID: 23:15:15
Kommentarer (1)
Rabarber med socker till frukost, favorit under sommarn.
Bebi kom hit igår kväll, vi tog det bara lugnt myste osv, jag gjorde godaste maten (?) .. Aa det gjorde jag! :cool:
Åt bästa frukosten imorse och fick skjuts av mamma till jobbet. Jobbar på Lekia för den som undrade, får stå i kassan, plocka upp varor, fixa i hyllorna, allt man nu måste göra i en leksaksaffär. Får ofta träffa massa gulliga ungar också! Super roligt faktiskt. Är ledig två dagar nu sen börjar jag på onsdag igen, ska bli riktigt skönt är helt slut efter de här dagarna.. Deckade på en gång när jag kom hem idag, hahah ovan tjej på att jobba. Aja, sitter just nu och kollar på en jätte bra/hemsk film på 4an, Reservation Road och äter lite jordgubbar o smultron från trädgården! Ska fortsätta kolla nu sen sova tidigt, ääääntligen soova ut imorn, hur skönt??

Godmorgon!

DATUM: 2011-07-02 / TID: 10:18:32
Kommentarer (1)
Tjaaba! Åkte in tidigt igår till stan och fixade lite grejor, åkte till jobbet, rullade iväg till Ebba o firade henne lite smått grattis igen älskade vän, kom hem, och drog ut på lite äventyr. Shiiiiit va intressant att läsa om mitt liv, känner inte ni också det? Skoooooooja. Hahhah förstår inte varför jag bloggar ibland menmen. Känner idag att det inte var sådär jätte smart med sen utgång igår, förstår inte hur jag ska orka jobba idag, 12-3 ändå skööööön-t. Ska börja röra på mig nu, puss!

Today

DATUM: 2011-07-01 / TID: 01:12:58
Kommentarer (0)
Jobbade från 12-5. Skynda mig hem sen in till stan. Träffade Julia & Malin, fixa lite hemligheter och åt på Jalla, håhå. Mötte upp tjejerna och drog till stadsparken för lite mys! ♥ Och taaaadaaa' nu sitter jag här helt död!
Söta getingstuckna Andrea!
RSS 2.0