Natti natti!

DATUM: 2011-06-30 / TID: 01:23:24
Kommentarer (0)
Åkte hem till Sonia ett tag där lite folk var. Alltid trevligt!
Sötisarna

En dag i Graneberg

DATUM: 2011-06-29 / TID: 19:24:04
Kommentarer (0)
Är helt matt av solen och allt badande från idag. Vet inte hur många gånger vi hoppade från den där bryggan som ligger en bit bort, hade glömt hur roligt det var att faktiskt bada! Var årets första dopp för mig, hah helt sen jag är menmen. Skulle tagit bild men hade dum som jag är inte mobilen med just då.. Har iallafall haft en jätte bra dag och kändes extra bra eftersom jag hann utnyttja solen idag till max (sådär riktigt svensk som jag är känner jag att jag alltid måste utnyttja varje dag med sol för att inte må dåligt). Ska snart äta lite grillat med familjen sen kanske träffa någon rolig prick? ;) Sitter o planerar lite inför morgondagen med Frida, kommer bli mys! Har glömt o berätta men har faktiskt fått jobb så ska jobba från 12 till 5 imorgon, yäää det går bra nu! Aja ska sluta babbla, hörs snart POSS
Lite bilder från idag

At the moment

DATUM: 2011-06-29 / TID: 01:36:47
Kommentarer (0)
Sitter i favvo myskläderna framför SexAndTheCity med en kopp chai té bredvid mig och bara mår. Tänk att man kan bli på så mycket bättre humör av att kolla på fyra kvinnors liv från New York! Jaa ni, ska snart sova om jag inte fastnar framför ett avsnitt till. Godnatt så hörs vi imorn när det är ännu en dag med underbart väder!


T-shirt och mjukisar: Victoria's secret

Rubrik?

DATUM: 2011-06-29 / TID: 00:11:56
Kommentarer (0)
Blev ändrade planer igen eftersom båda var helt sega haha - åkte istället hem till Olle ett tag där Rikard också var. Sköna grabbar de där!
Bild på min stalker? Ahahah skj bara.

"Har knappt haft dig i mitt liv men du har ta'tt all min tid"

DATUM: 2011-06-28 / TID: 19:15:12
Kommentarer (0)
Idag klagar vi inte på vädret! Planerna blev inte riktigt som planerade så har varit hemma hela dagen liggandes ute på altanen. Har nyss tagit en skön dusch, fixat naglar osv och börjat med middagen till mig och pappa. Börjar dofta gott från köket nu, mästerkocken är igång! Planerna för ikväll är att antagligen träffa Yasmin för att hitta på nått bus, håhå. Poss

Troubles

DATUM: 2011-06-27 / TID: 23:13:32
Kommentarer (0)
Killarna vaknade tillslut hah, tog bussen från Gottsunda och mötte upp Yassi i stan, blev en hel del gossip över lite sushi och kinamat, därefter hoppa vi på bussen hem till mig, vi kände mest för o ta det lugnt så gjorde lite drinkar chillade bara osv. Tack för dagen min fina vän! ♥
NU: Äntligen sova!

Vaken helt ensam

DATUM: 2011-06-27 / TID: 12:19:48
Kommentarer (0)

Finns det något tråkigare än att vara vaken själv när dom andra sover? Hatar sånt här. Ska försöka väcka dom lite försiktigt nu, sen blir det träffa min saknade brud Yasmin nere på stan! Kina mat kanske? Sjukt taggad påre håhå.

Ungefär såhär gott sover de just nu. Ska börja putta lite på dom så de vaknar! De kommer 100% bli arga eheheheheh men what to do? Puss!  

Go'kväll

DATUM: 2011-06-26 / TID: 22:11:39
Kommentarer (0)
Åkte ner på stan vid lunchtid med Ebba, åt på Cupido och gick runt lite. Efter vi fått med oss lite saker från rean satte vi oss med tjejerna och myste! Åkte därefter mot Valsätra och kolla på fotbollsmatch, inte likt mig visst? Var inte riktigt för själva matchens skull jag kollade om jag säger så haha. Natten spenderas antagligen inte hemma. Uppar mer senare. Puss o kram!

*

DATUM: 2011-06-26 / TID: 01:54:05
Kommentarer (1)
Att smyga ut mitt i natten för att träffa den man älskar, kan va bland det bästa som finns. Godnatt!

Pearl Harbor

DATUM: 2011-06-25 / TID: 23:09:56
Kommentarer (0)
Filmen ni måste se om ni inte redan sett den! Kolla på videon så ser ni lite av den, plus - lyssna på låten!
Älskar hennes röst..
In my heart
There will always be a place
For you for all my life
I'll keep a part
Of you with me
And everywhere I am
There you'll be

:blush:

DATUM: 2011-06-25 / TID: 19:08:56
Kommentarer (0)
Inte helt fel med smultron och egenodlade jordgubbar från trädgården!

Heeeeej!

DATUM: 2011-06-25 / TID: 17:11:33
Kommentarer (0)
Har inte hunnit blogga någonting men har iallafall haft det jätte mysigt ute på landet och har haft en helt okej midsommarafton fast med världens tråkigaste midsommar outfit!! Har massa att berätta men orkar bara inte hah. Orkar inte ladda upp några bilder heller hehe rolig tjej va (Y) Poss

Ändrade planer!

DATUM: 2011-06-23 / TID: 01:05:18
Kommentarer (0)
Blev lite ändrade planer inför midsommarafton! Firar lite med familjen på dagen, efter det åker jag över till Öregrund och träffar mina fina vänner! :thumbup: ( Hahaha älskar mina grymma smilisar jag fixade till )
Ska gå upp, ta en dusch och packa det jag behöver till landet nu.
Vad ska man ha på sig på midsommar? Tänkte ha mjukis osv eftersom jag bara skulle va med familjen hahah, men den outfiten blir det ändring på nu, eller? Antagligen för allas trevnad, så ja.
Bloggar mer när jag är ute på Gräsö!

Perfect match :D

DATUM: 2011-06-22 / TID: 23:04:31
Kommentarer (1)
Så glad att vi två förstår varandra. 18 juli barn, SOM vi ska fira! Kärlek till dig min fina pärla ♥

Drama Drama Drama

DATUM: 2011-06-22 / TID: 19:29:33
Kommentarer (0)
When guys are not near the girl they love, They love the girl they're near. ;)

"Det är bara dig jag bryr mig om"

DATUM: 2011-06-22 / TID: 14:00:47
Kommentarer (0)
Kvällen igår spenderades hos finaste Josephine! ♥
Sitter just nu i bikini ute på altanen med datorn i knäet i förhoppning om att få lite färg. Har nyss proppat i mig massa taco rester från igår ehehehehh älska. Som ni märker.. har inget intressant att dela med mig av. Inget som är lagom att ta upp här i bloggen iallafall.
Midsommarafton snart då, hur ska ni fira dagen? Själv åker jag ut till landet imorn och firar den med min kära familj och farmor o farfar. Riktigt skönt att komma bort från Uppsala ett par dagar faktiskt. Hade varit kul att fira med vänner men nu blir det ju inte så eftersom jag åker bort, ändå inte helt fel att vara med familjen på midsommar, känns lite som en sån dag man ska vara med familjen på?  
Finns det några mer perfekta tjejer?

Of course, I have human feelings.

DATUM: 2011-06-21 / TID: 15:20:39
Kommentarer (0)

Amour Vincit Omnia

DATUM: 2011-06-21 / TID: 03:05:17
Kommentarer (1)
Är så glad för att jag fick spendera min kväll med den enda jag vill ha i mitt liv just nu. Ingen kommer någonsin förstå.
Älskar dig.

20 juni

DATUM: 2011-06-20 / TID: 14:01:28
Kommentarer (0)
20 juni och mer än en vecka av sommarlovet har passerat. Har knappt sett någon sol på flera dagar, får lite smått panik! Idag blir det en sån där tråkig slappar/ta hand om mig dag. Lägger mig i badet, fixar naglar osv. Men först, en liten joggingtur till solariumet!

Har inga ord om sånna som er

DATUM: 2011-06-20 / TID: 02:19:08
Kommentarer (0)
Fick en helmysig dag idag och en helt okej kväll igår! Bloggar mer imorn, poss.

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting Men jag vet allt om dig för du har varit min

DATUM: 2011-06-18 / TID: 17:22:15
Kommentarer (0)
Sitter just nu och lyssnar på Veronica Maggios nya album medan jag inväntar några ladies, senare rör vi oss mot Johan för lite festande!
Bild från igår kväll hahah.

Gårdagens'

DATUM: 2011-06-18 / TID: 13:15:38
Kommentarer (0)
Bar ett par vanliga jeans och en hoodie igår när jag och Olivia drog till två prickar för filmmys i det dåliga/mysiga regnvädret. Mot kvällen hamnade vi i Willmas lägenhet, konstigt nog utan Willma efter ett tag hahah love you. Kvällen avslutades på fest i Sunnersta.
Jeans: Tiger Of Sweden
Velour hoodie: Juicy Couture
Vitt linne: Gina Tricot

Godnatt!

DATUM: 2011-06-17 / TID: 02:32:36
Kommentarer (0)
Kvällen spenderades i Norby med fina vänner. Blev lite filmtittning och chill mest. Jag och mitt bussällskap hem hade riktigt roligt med en massa knackningar, hahaha älskar att få känna mig riktigt barnslig ibland!

Ni vet den där känslan när man bara vill lägga sig i sängen för ens ögon nästan värker av att ha dom öppna.. men när man sedan kommer på att sängen är obäddad - det finns inga lakan i sängen! Just den känslan har jag just nu. Ååååh orkar inte.

Långt svar? Jaaaaaa

DATUM: 2011-06-17 / TID: 01:53:32
Kommentarer (0)
Anonym om Vart tog solen vägen?:
Hej :) du har så fin liksom "lyxig" stil, skulle inte du kunna ge lite tips på hur man ser " lyxigare" ut, ge förslag på kläder, outfits, detaljer osv. Skulle uppskattas! 
Jätte bra blogg annars Emma! :)

Svar: Hejhej! Va glad jag blir när du säger sådär! Själv tycker jag inte att jag har någon speciellt lyxig stil, det är inget jag försöker med medvetet iallafall men jag ska försöka ge lite tips och säga lite hur jag tycker om allt. :)
En sak som jag nästan aldrig använder är smycken. Om jag har på mig smycken använder jag inte flera olika smycken samtidigt, det är lätt att det blir omatchande och för mycket. Om jag har ett armband har jag inte på mig ringar, har jag på mig en klocka har jag inte på mig armband osv. Örhängen har jag nästan slutat att använda helt. Jag undviker alltså mycket bling bling och krimskrams helt enkelt, tycker det lätt kan få en outfit att se lite (förstå mig inte fel nu) men billig ut. Big no-no enligt mig är att blanda guld smycken med silver smycken!
När det gäller kläder så brukar jag göra lite samma sak för att det jag har på mig inte ska bli "för mycket". Har jag en topp som sticker ut matchar jag det med ett par vanliga jeans, har jag ett par shorts i någon stark färg matchar jag det med ett basic vitt linne. Jag brukar ofta använda svarta jeans eftersom det är lätt att matcha vad som helst till. Min stil låter ju helt dö tråkig när jag tänker efter haha, meeeen men.
En sak jag tycker många kan missa är vilken jacka och väska man har till en viss outfit. Många kan ha en supersnygg outfit sen slänger dom på sig någon jätte omatchande jacka som förstör allt. Det är ju ändå jackan och väskan som man lite omedvetet märker av/tänker på först om man möter någon. Även fast man tänker att man ska ta av sig jackan senare är det lätt att den stannar på också. Tänk på ytterkläderna för att få ett så bra första intryck som möjligt. :)
Mina kläder brukar jag köpa från alla olika sorters affärer. Jag lägger hellre till lite extra pengar för att få en tröja med bättre kvalitet än någon tröja som blir ful efter några tvättar. Precis som de flesta har jag både lite dyrare kläder och kläder från andra vanliga affärer som H&M, BikBok, Monki osv. För att få din stil att se lite "lyxigare" ut så krångla inte till allt så mycket. Använd dig av mycket basic-kläder och ha någon enstaka sak varje gång som sticker ut. Tänk på helheten! Försök sminka dig naturligt och glöm inte bort att fixa håret. Om jag sminkar mig lite mer som till fest så brukar jag oftast sätta upp mitt hår, spec nu när jag har blont hår så det åter igen inte ser "för mycket" ut. Jag tycker också att det är viktigt att inte visa för mycket, väljer du att framhäva din rumpa i ett par jeans så gör inte det samtidigt i en tight topp där du visar upp brösten. Allt handlar om antingen eller för mig märker jag! Haha.
Kläderna blir vad du gör dem till! Kläderna behöver inte alls vara dyra för att man ska fixa en "lyxig" outfit. Se bara till så att allt ser stilrent ut och att helheten ser bra ut så ser din outfit påengång lite lyxig ut. 
Jag har gett sämsta svaret känner jag men hoppas jag hjälpte lite!
Ska försöka börja slänga in ett inlägg per dag där jag visar vad jag har på mig. Oftast är det inte alls intressant! Haha, men kan försöka (?)

Vart tog solen vägen?

DATUM: 2011-06-16 / TID: 12:17:00
Kommentarer (1)
Vaknade av att tjockisen låg i min säng och ville ha uppmärksamhet. Ska snart ta en liten promenix med henne sen ta en dusch och börja röra mig mot stan för att träffa Frida!
Hade tänkt få lite färg idag, vart tog solen vägen?

Såååå gullig!!!!

DATUM: 2011-06-16 / TID: 01:21:32
Kommentarer (0)

Innan jag kände dig

DATUM: 2011-06-15 / TID: 22:28:51
Kommentarer (0)
Överlevde kursen om övningskörning så nu är jag ett steg i rätt riktning mot körkortet! Kommer ta mer än ett år innan jag ens kan ta det hahah menmen.
Cyklar snart iväg mot skolan för att träffa Olle och Malvin för lite vattenpipsrökning. Ciao!

Bild från igår. Ser ni min drink? OM jag var stolt som lyckades få den sådär!

Osminkat

DATUM: 2011-06-15 / TID: 15:24:59
Kommentarer (0)
Åkte in till stan och avklarade mitt sista besök hos tandregleringen. Hahahahaha jag dog lite när jag var där, tillochmed min tandläkare tycker jag har för stora framtänder, "dom här kan man nog slipa ner lite" var hans kommentar när han kolla på dom hahahah men han fixat' iallafall! Kom hem rätt sent från Willma igår och fick inte mycket sömn inatt, ska på körskolekurs grej klockan 5 och den håller på till 9, förstår inte hur jag ska överleva! Tar en liten powernap i förhoppning om att bli aningen piggare.

Let the rain wash away all the pain of yesterday

DATUM: 2011-06-15 / TID: 14:51:04
Kommentarer (0)

I used to know you so well

DATUM: 2011-06-15 / TID: 11:39:44
Kommentarer (0)

FORGETTING doesn't make it all better,
it just makes it hurt again WHEN I REMEMBER.

 

Saknar

DATUM: 2011-06-14 / TID: 16:06:25
Kommentarer (0)

Miami Beach, Ocean drive, Aventura Mall, Little Havana, Miami Ink, Miami Seaquarium.. massa mer - ta mig tillbaka.

Måndag

DATUM: 2011-06-13 / TID: 17:30:58
Kommentarer (0)
Första dagen som jag vaknade upp och inte hade helt ont i ryggen sen jag ramlade! Skönt.
Våra planer för dagen blev inte riktigt som planerade pga lite händelser, men jag har alltid kul hur som helst så det spelar ingen roll! Stör mig bara så sjukt mycket på människor som inte kan ta en konflikt utan bara flyr från allt. Iallafall, jag och Olivia åkte hem till mig, satte oss i solstolarna med varsin is chai och bara snacka om allt och ingenting. Ska äta jordgubbar och mjölk med pappa nu sen rör jag mig in mot stan för att träffa lite saknade tjejer! Poss

At the moment

DATUM: 2011-06-12 / TID: 22:44:13
Kommentarer (0)
Är hos Willma med massa sexiga brudar och har det trevligt, snart kommer det lite till folk. Knull från oss alla till er alla! 


Bild från igår.

Summer Love

DATUM: 2011-06-12 / TID: 03:34:04
Kommentarer (0)
Umgicks lite med morfar som kom hem hit ett tag innan jag drog till Willma. Har haft en mysig kväll med mina bästa och andra. Älskar sena sommarkvällar, bara sitta och chilla, umgås osv. Ska hoppa ner i min sköna säng nu och hålla tummarna för att det inte ska regna imorn. Sussa sött!

@ Willmas'

DATUM: 2011-06-11 / TID: 20:10:28
Kommentarer (0)
Hade en jätte lyckad dag/kväll/natt igår, fick träffa mina fina underbara tjejer ♥ plus massa andra! Vi började kvällen kanske lite för tidigt, men vi (dom flesta av oss) haahaha lyckades ändå hålla oss pigga tills alla började komma. Natten blev lång pga somliga personer, inga ord om det hahah! Vaknade upp i Willmas soffa rätt så sliten och bestämde mig tillsammans med Olivia för att ta en promenad hem. Eftermiddagen har spenderats i Graneberg med sköna människor! Antagligen börjar jag bege mig mot Willmas lya snart. En bra start på sommarlovet känner jag!
Fler bilder finns uppe på facebook!

Sommarlov!

DATUM: 2011-06-10 / TID: 10:26:19
Kommentarer (0)
Kan inte fatta att jag redan gått ett år i gymnasiet, allt har gått så otroligt fort! Hur som helst, just nu är jag hur stressad som helst, har sprungit runt hela morgonen och ändå vaknade jag tidigt för att hinna med allt. Är redan försenad till avslutningen också! Förstår inte varför jag bloggar just nu för har verkligen inte tid håhå men tänkte att ni skulle få ett litet inlägg. Har två stora väskor som jag måste ta med mig och släpa på eftersom natten spenderas hos Willma. När avslutningen i skolan är klar möter jag och Olivia upp massa tjejer för lunch och efter blir det fiieeesta. Puuss!
Ignorera mitt stökiga rum i bakgrunden.

Jai Ho

DATUM: 2011-06-09 / TID: 18:13:52
Kommentarer (1)
Köpte dessa högmidjade shorts från Haanniiih eftersom hon var så smart och kom på att hon inte ville ha dem efter hon klippt bort lapparna! Hahah smart tjej ♥

Weeeeheeeey

DATUM: 2011-06-09 / TID: 17:41:54
Kommentarer (0)
Klassmys i stadsparken sen en liten stanrunda med Hannah och Julia. Höll på och dö så varmt det var!

Dagens'

DATUM: 2011-06-09 / TID: 10:38:08
Kommentarer (0)
+ Converse, någon jacka och mammas gamla slitna Mulberry väska.

Kärlek

DATUM: 2011-06-08 / TID: 23:57:30
Kommentarer (0)
Soul-mates are people who bring out the best in you.

Vad jag bryr mig om nu, är dina armar om mig. även om jag vet att jag måste glömma dig.

DATUM: 2011-06-08 / TID: 19:14:46
Kommentarer (0)

Svar

DATUM: 2011-06-08 / TID: 18:47:11
Kommentarer (0)
Anonym om Dagens':
nej! varför gör du det just den här gången, är det för att du vill visa att du köper kläder från dyra affärer? är bara nyfiken ;)

Svar: Har aldrig skrivit vart jag köper mina kläder ifrån förut så ville prova att göra det, just för att jag själv brukar tycka det är intressant att läsa vart andras kläder kommer ifrån om jag tycker något är snyggt osv. :) Och dyra affärer? Brukar jag göra det? Haha brukar köpa från alla sorters affärer precis som alla andra. ;)

Oscar De La Renta - Violet

DATUM: 2011-06-08 / TID: 13:18:03
Kommentarer (0)
Bara måste tipsa om denna! Fick den igår av mamma, går och luktar på den hela tiden, doften är helt underbar! Kan inte förklara, min nya favorit, köp den!
Perfekt till sommaren.

Godmorgon!

DATUM: 2011-06-08 / TID: 12:12:13
Kommentarer (0)
Vaknade av att regnet smattrade mot fönsterrutan, så himla mysigt. Kan inte annat än att älska regn ibland! Hade tydligen ingen skola idag, skönt skönt! Känner för att göra något vettigt innan jag åker till stan men kommer det bli så? Antagligen inte. Ska gå och fixa lite mat nu innan jag svälter ihjäl hehehohiho.
Osminkad men här får ni en liten titt på hur håret blev iallafall.

-

DATUM: 2011-06-08 / TID: 00:13:08
Kommentarer (0)

Blondie

DATUM: 2011-06-07 / TID: 23:48:36
Kommentarer (0)
Efter vi avklarat skolan, O'Learys och bryggan gick jag till min frisör, kom därifrån 4-5 timmar efter med blont hår. Inte värsta värsta blont utan mer normal-solblekts-blond, gillar färgen riktigt mycket faktiskt!
Fick reda på de flesta betygen idag också, helt okej nöjd. Grymt nöjd med psykologi A som jag tillslut fick MVG i! Weeeheheeey, stolt tjej.
Har sovmorgon imorn men ska ändå gå o lägga mig snart, solen gör en så himla utmattad. Efter skolan möter jag nog upp Ebba för en liten stanrunda.

Dagens'

DATUM: 2011-06-07 / TID: 22:52:36
Kommentarer (4)
Tröja: JC
Blommig tubtopp: Monki
Shorts: Gant
+ Ballerinaskor: Aldo
Ska jag börja skriva vart mina kläder kommer ifrån? Ja / Nej?

Ögongodis

DATUM: 2011-06-06 / TID: 18:51:46
Kommentarer (0)
Har varit i graneberg större delen av dagen o chillat med Olivia, Nora, Willma och Andrea.
Nu är det grillning med la familia på g!

*

DATUM: 2011-06-06 / TID: 18:04:52
Kommentarer (0)
julia om Bara du:
Okej känner att jag bara måste fråga om den däf texten, är den från en låt? Vilken isåfall? (a)
Svar: Här är den, jätte gammal typ men älskar den!

Från igår

DATUM: 2011-06-06 / TID: 17:58:56
Kommentarer (1)

Like some, Love some, Trust none

DATUM: 2011-06-06 / TID: 00:41:54
Kommentarer (0)
Har haft en jätte bra dag med lite firande av snyggingen och dansuppvisning som jag kollat på. Bilder kommer imorn. Natti!

-

DATUM: 2011-06-06 / TID: 00:37:00
Kommentarer (0)

Det var kul i cirka en timme

DATUM: 2011-06-04 / TID: 23:27:49
Kommentarer (0)
Okej det var kul att ligga i soffan och dega framför tvn med datorn i knät, äta godis och bli behandlad som en prinsessa av mamma och pappa i ca en timme. Men fy fasen va drygt det har varit i en hel dag! Har varit superduper väder också men har inte kunnat vara ute någonting pga mitt huvud, och så fort jag har rört på mig har jag fått ont i hela kroppen så har inte gjort ett skit idag förutom att ligga i soffan! Det dyker upp nya blåmärken för varje timme lite här och var, lite spännande faktiskt, haha love it (Y) Tror jag ska sätta på ännu en film nu och dega ännu mer!
Imorn är det vakna tidigt för att fira min älskade bubba som gäller!

Svimmade och vaknade nedanför trappan

DATUM: 2011-06-04 / TID: 13:34:04
Kommentarer (0)
Mitt "tyck synd om mig" jag kommer fram nu så var beredda hahah. Gick ut ett tag igår men hade för ont så gick hem. Väl hemma så det här låter äckligt men jag kissade blod. Vaknade upp och skulle gå på toaletten i morse då jag började känna mig överdrivet illamående. Mamma kommer och jag är påväg mot mitt rum, sedan kommer jag inte ihåg mer än att mamma skriker som en galning och att jag vaknar mörbultad med ont i hela kroppen nedanför trappan. Enligt henne så gick jag in i min dörr som var stängd och ramlade som en trasdocka rullandes ner för trappan. Känns som jag varit med i världens slagsmål så många blåmärken som jag har och mitt onda huvud. Åkte till akuten och fick medicin iallafall, himlans skönt. Blir bortskämd som en liten snorunge här hemma just nu (a) men kan inte ens gå efter alla blåmärken och mitt onda huvud så är värd det meheheheh.
Kommer tyvärr inte få se mina gulliga elever dansa på stadsteatern och det går ju bara att drömma om att kunna vara med i Thomas street. Varför skulle detta hända just den här helgen..

*

DATUM: 2011-06-03 / TID: 17:54:34
Kommentarer (0)

Familjen Arvidsson passar på när glassbilden är i kvarteren!

Put it down on me

DATUM: 2011-06-03 / TID: 17:48:09
Kommentarer (0)
Kvällen igår var helt okej, tog ett tag att komma dit vi skulle och när vi väl kom dit var det vi som fick göra stället kul! Självklart skulle vi ha otur och missa sista bussen så det fick bli en lift in till stan av kanske världens gulligaste par. Efter det hamna vi på Max där jag, Willma och Olivia fick våra framtider spådda av en random kvinna som sa att hon kom från Gud, blev rädd på riktigt haha såg inte bra ut för mig alltså.. Willma skulle tydligen bli basketspelare - vilket skämt egentligen! Tog sedan en taxi hem och somnade sköönt. Idag har jag inte gjort så mycket, spenderat lite tid på stadsteatern för genrep inför showerna, ska ta en dusch och fixa lite käk nu! Puss

Bara du

DATUM: 2011-06-03 / TID: 11:25:47
Kommentarer (1)
Let's talk this over
It's not like we're dead
Was it something I did?
Was it something You said?
Don't leave me hanging
In a city so dead
Held up so high
On such a breakable thread

Cause today I swear I'm not doing anything

DATUM: 2011-06-02 / TID: 17:06:06
Kommentarer (0)
Fick sovsällskap i natt av bästa och någon gång när det började ljusna kom ett litet annat gäng hit. Fick inte mycket sömn alls och har varit helt död hela dagen. Ska duscha och börja fixa mig inför kvällen nu, dags att piggna till!

Tjäää babes!

DATUM: 2011-06-01 / TID: 17:51:19
Kommentarer (0)
Ååååh va avundsjuk jag blir på alla som tar studenten just nu! Så himla taggad. Själv har man inte gått på en enda studentmottagning på hela dagen utan bara pluggat som en galning (kul liv). Åkte in till skolan på eftermiddagen och kirra mitt sista prov innan sommarlovet, så äntligen kan jag slappna aaav!
Åker till dansstudion nu, uppar senare. Ciao!
Blev lite inspirerad av Olivia igår så kör på långklänning idag,
RSS 2.0