Ibland är hon bara för söt

DATUM: 2011-09-30 / TID: 22:19:03
Kommentarer (0)

Chillar lite i hörnet, inte alls mobbad..

Mysfredag hemma

DATUM: 2011-09-30 / TID: 22:11:26
Kommentarer (0)
Nu var det verkligen evigheter sen jag blogga. Har inte haft så mycket tid över till det denna veckan, plugget, tränandet och vännerna har tagit all min tid. :) Hade studiedag idag så var ledig från skolan, hur skönt som helst! Fick dock inte sova så länge ändå, världens bästa kom över, efter det frammåt kvällen åkte mamma och jag iväg till Tzatsiki och åt, har inte hunnit så mycket mer idag. Nu sitter jag här och har kollat på idol med en liten lurvig hund som hela tiden tiggt om att bli klappad. Ska hyra någon film nu och sedan försöka somna tidigt. Känner mig helt sliten och ska jobba imorn från 12.00 - 15.00.
Har skaffat blogg.se iphone appen så kommer förhoppningsvis blogga mycket mycket mera nu, skriva fler små inlägg då och då om ingenting!
Haha helt ful, från ikväll. Bloggen blir ju roligare med bilder så!

Nobody said it was easy, No one ever said it would be this hard.

DATUM: 2011-09-30 / TID: 21:02:49
Kommentarer (0)

Take me back to the start.

Dåligt uppstyrt

DATUM: 2011-09-27 / TID: 19:41:16
Kommentarer (0)
Sitter hemma hos Julia och chillar lite lagom. Fick reda på, på bussen när jag redan var i Stenhagen att dansen tydligen började 21.00! Trodde dansen började 19.00 men nejnej 21.00 började den tydligen! Är så arg att dom flyttat tiden, kommer inte va hemma förrän runt halv tolv på natten om jag ska ta bussen hem! Dör. Tur att jag har så underbar mamma som kommer och hämtar mig ikväll. Iallafall, vi ska sura ännu mer nu sen börja bege oss dit. Ciao amigos! 

Tidig vecka

DATUM: 2011-09-26 / TID: 15:25:53
Kommentarer (0)
Tjooooohoooo! Kom precis hem från skolan, eller rättare sagt, kom precis hem från donken. Yäää, vi "lyxade" till det lite på lunchen. Ska snart dra iväg med Jacke, för första gången ska jag prova på spinning! Undrar lite vad jag gett mig in på, kommer verkligen vara helt död efter bara några minuter - en hel timma ska man hålla på! Fyyyyy.

Goooodnatt

DATUM: 2011-09-25 / TID: 03:03:57
Kommentarer (2)
Kom precis hem från Åsa där Johanna också befann sig. Vi tjockade oss och hade roligt åt allt och ingenting. Lite tidigare på kvällen hade vi gäster så fick uppföra mig på det där vuxna lite för trevliga sättet. Annars var det roligt det med. Nej nu står det massa efterrätt som väntar på mig i kylen! "Over and out" Hahha
Chillar i soffan.

Hejsis!

DATUM: 2011-09-24 / TID: 17:07:54
Kommentarer (0)
Gårdagen var riktigt skön. Började skolan klockan två. Innan tog jag ett långt skönt bad och gick runt och tog all tid i världen på mig att äta frukost, fixa mig osv. Efter skolan mötte jag upp mamma o pappa, vi gick och bowlade först sen åt vi hur god mat som helst på restaurang Hodja. Dom hade turkisk mat så det var massa små rätter, meze hette det tydligen haha spännande, yäääyäää iallafall - maten var to die for! Efter middagen mötte jag upp lite snyggingar och så tog vi oss till Rasbo för festligheter. Trevligttrevligt! Kom hem med fel skor men det löser sig hahh. Vaknade upp vid lunchtid idag och åkte iväg och gymma med pappa. Ska sova ett tag och sen börja fixa mig. Antagligen tar jag det bara lugnt ikväll. Ciao

Jaaaa jag veeeet..

DATUM: 2011-09-22 / TID: 00:17:17
Kommentarer (0)
.. vet att jag är dålig på att blogga. Har gjort allt eller kanske snarare inte så värst mycket senaste tiden. Har ätit massa onyttig mat utan att träna. Var iförsig på dancehall i tisdags (hahahh som att det räknas som träning men för mig gör det det för tillfället) provade fortsättningsgruppen, Elin lyckades övertala mig. Tyckte ändå jag och Julia var rätt duktiga för att bara gått en termin innan. (a) Fick lite träning när jag städade mitt rum idag också, hahaha, nämen seriöst det tog ungefär tre timmar, rensade hela garderoben och fixade allt allt, tog fram höstkläder osv. Så nu är det finfint och allt är helt i sin ordning exakt som jag gillar att ha det egentligen. Mitt första matte prov i matte B som jag hade idag kändes hur bra som helst! Hoppas på alla rätt men det är väll långt ifrån vad jag kommer få haha.. Jääjää keep on dreaming, exakt som med allt annat. Hade världens längsta skoldag idag, 8.30-17.00, är det ens lagligt? Börjar som tur är 12.30 imorn så ska sussa snart och sova uuuut! Nu har jag babblat tillräckligt om mitt tråkiga liv. Bloggar imorn innan skolan om jag orkar, puss så länge!

Söndag..

DATUM: 2011-09-18 / TID: 23:06:52
Kommentarer (0)
Tja! Var ute och träffade Kalle för en liten stund sen, sjukt bra känsla att träffa någon man verkligen saknat sådär mycket. Satte på tvn nyss och vad är det för film om inte bästa I Am Legend. Var på stan lite tidigare idag med mamma, fick med mig en stickad tröja och två linnen. Känns som jag alltid har stickade tröjor på mig, menmen de mys vad ska man göra. Det som gjorde min dag ännu mer fulländad var att jag fick kebab till lunch och tacos till middag. Yeeeeah nöjd tjej. :blush:

Sjukt va tiden går snabbt

DATUM: 2011-09-18 / TID: 01:17:07
Kommentarer (0)
Ikväll kom Elin hit och våldgästade mig! Vi försökte lära mig stå på huvet men efter miljoner tappra försök gav jag upp hehehiho. Har precis plattat håret och druckit te, sitter och kollar på Tequila sunrise på 3an, killen i filmen gör att jag inte kan sluta titta. Hoppas ni haft en skön lördagskväll! Natti

"excuse after excuse" HAHAHHA

DATUM: 2011-09-17 / TID: 11:01:28
Kommentarer (0)
Tjohooo mina trogna läsare! Brukar inte blogga så ofta på helgerna men tänkte jag skulle va snäll och skriva lite.. hååhååh. Igår efter skolan blev det god lunch på Panini, fixade lite saker och åkte sedan iväg till Pure där jag blev sminkad, fick massa tips hit o dit och produkter med mig hem, jätte kul faktiskt! Åkte därefter iväg till farmor som fyllde år, hade det trevligt, åt tårta och umgicks med min "stora släkt" haha. Mötte sedan upp Johanna och åkte iväg för lite festande. Helt klart en lyckad fredag. Nu sitter jag här och försöker piggna till från gårkvällen, börjar jobba klockan 12! Bilder får ni senare. Puuuss

Natti natti!

DATUM: 2011-09-15 / TID: 22:40:32
Kommentarer (0)
Ääääntligen är jag klar med min krönika till svenskan! Precis när jag trodde jag kunde pusta ut efter ett par jobbiga skolveckor från jag på en gång massa andra uppgifter. Börjar kännas att man går i 2an nu..
Har druckit ingefärste och ätit naturgodis och massa annat gott hela kvällen. Min hals är fortfarande helt sönder men börjar faktiskt sakna skolan med mina flickor så ska kriga lite smått för att komma dit imorn. Ska ta en lång dusch nu, sen fixa naglar och lite sånna där tjej-töntigheter. Pusspuss

Äcklig

DATUM: 2011-09-15 / TID: 11:49:44
Kommentarer (0)
Här har ni mig, au naturel! Inget smink, ingen redigering på bilderna, inget nytvättat hår haha. Precis som ni vill se mig, visst? ;)
Är hemma från skolan idag igen. Har inte gått en hel skoldag på hela veckan, men imorn är jag förhoppningsvis frisk & pigg nog! Ebba kommer hit snart och gör mig sällskap! Hoppas hon inte tycker jag är allt för äcklig, håhå. Känns som jag borde gå ner i vikt snart så mycket snor som kommit ur min näsa hahahhaa äääääcklig tjej! Är hungrig och sugen på massa saker men känns så värdelöst när jag inte känner någon smak buhuuu. :mad: Äsch äsch. När jag ändå håller på och pratar om äckligheter måste jag även nämna att jag är såååhäääär glad. Vet ni varför? För äntligen äntligen har mina finnar förvunnit, fick massa från ingenstans och förstod inte varför för har aldrig haft finnar hahah. Fy va ni blir äcklade nu, mohahhha. :rolleyes:

00.00

DATUM: 2011-09-15 / TID: 00:00:16
Kommentarer (0)
Gooodnatt! Blir nog hemma från skolan imorn med. Och du som kommenterade, jag kan inte sluta putta med läpparna men sluta puta* kan jag däremot försöka göra hahah. Har inte tänkt så mycket på det men ska göra det från och med nu, bra att du påpeka det faktiskt! Brukar inte redigera mina bilder så mycket bara ibland om jag har tråkigt, då kan jag råka "överredigera" vissa kanske. :) Och jo, ska försöka uppdatera oftare! Texten blev jätte liten just nu vet inte varför..

Sjuk tjej

DATUM: 2011-09-14 / TID: 19:28:33
Kommentarer (0)

Tja! Sitter o deppar. Snart kommer mamma hem med kinamat som förhoppningsvis får mig att må lite bättre.

Det som håller mig uppe just nu

DATUM: 2011-09-14 / TID: 11:53:45
Kommentarer (0)

Överdivet gullig. Ska få mitt barn att bli sådär.

What Will It Take

DATUM: 2011-09-12 / TID: 16:45:10
Kommentarer (0)

Promise I'll never hurt you no more. 
Although I know its not nice, 
Promise I will never go back through that door. 
Although you got your choice, please make sure the verses are cure. 
Ill make my sacrifice, only you, no one before!! 

What will take my love to show you 
Am still in love with u 
What will take my love to show you 
How much my love is true 

Feeling he gave to me, makes me feel so brand new. 
Love u forever eav, there is no other like you. 

Baby, no one but you. Umm 

Many of times Ive tried it, baby I cant deny it. 
I just cant live my life a day in this world with out you

-

DATUM: 2011-09-12 / TID: 16:24:15
Kommentarer (0)
Åkte hem från skolan efter första lektionen. Stod ute i regnet, lät regndropparna falla tills jag blev genom blöt. Vet inte varför men det kändes lite befriande från smärtan. Hela kroppen värker, har en stor klump i halsen som aldrig tycks vilja försvinna. Kan inte förstå vad som har hänt, känns som allt är en mardröm. En mardröm jag snart ska vakna upp ur, där verkligheten är vi två, vi och inga andra. Har knappt ord för hur allt känns, inget går att beskriva. Kan inte äta, inte dricka. Vill ha dig här. Nu och för alltid. Kommer aldrig ge upp. Amor vincit omnia. Älskar dig.

Helgen och bilder

DATUM: 2011-09-12 / TID: 15:43:55
Kommentarer (0)
Fredag: Skolan - åkte hem till världens bästa och sov där.
Lördag/kulturnatten: Åkte ner på stan - kom hem till mig och hade middag - alla kom hit sen drog vi iväg och det blev kaos, alla landade tillslut här igen - städade och somnade halv nio.
Söndag: Pluggade - ångest över gårdagen - grät ögonen ur mig.
Har inte så mycket bilder men här får ni några iallafall.

Såhär såg jag ut

DATUM: 2011-09-08 / TID: 18:31:31
Kommentarer (0)
.. innan jag sprang ut i regnet i morse - vipps så såg jag ännu slitnare ut! Fick sluta flera timmar tidigare så var kvar lite på stan, vi följde strömmen och gick till gallerian för att ta oss en liten titt på Kenza, hahahha kände att jag bara var tvungen o se henne när hon ändå var några meter från skolan. Fick med mig en tröja och lite annat hem också. Ska försöka bli klar med mitt arbete om Jamaicas kultur nu så måste kila!
Jag vet jag vet jag veeet, ska sluta ta spegelbilder, ser lite fjortis ut kan jag tycka, det är tyvärr dem som går snabbast att ta på morgnarna och har inte så mycket tid! Men ska försöka bli satsigare med bilder som förut. :)
Orkade inte kriga för o komma nära, men en bild skulle jag ha! Hahahah.

FML

DATUM: 2011-09-07 / TID: 08:44:57
Kommentarer (1)
Tja! Är fett sur just nu haaaah. Jävla skit väder. Åker till skolan o har redovisning snart. Börjar 09.30 och slutar inte förrän 17.00.. Kul. Sen är det street ikväll också, känns som jag inte dansat på evigheter. Och innan måste jag plugga psykologi..

Orkar inte att jag har helt luffiga kläder idag också.. Jäääjäääää. Hoppas ni har en bättre dag! Puss

MatchARN'

DATUM: 2011-09-06 / TID: 11:28:51
Kommentarer (0)

Känns som mitt liv bara består av plugg just nu.

NU: Skolan sen träna.

Moa Lignell, sjukt bra, fastnat.

DATUM: 2011-09-05 / TID: 22:48:28
Kommentarer (0)


I cant afford this art, still I am responsible when people fall apart.

Believe me, i dont want to go

You wont believe it’s true, when I tell you ’bout my feelings and what i’m supposed to do

I’m sorry, but i don’t want to go

But baby I tell ya, my heart was freaking out when i held ya

Even in the best of days

love will be hard and hearts will be fakin’

maybe you’re listening

I see it in your eyes that you’re listening

Do you even understand?

I have to let go of your hand

i have to let go of your hand

Stress stress

DATUM: 2011-09-05 / TID: 10:39:41
Kommentarer (0)
Bussen går 10.46! Puss

So cold - Chris Brown

DATUM: 2011-09-04 / TID: 22:45:46
Kommentarer (0)
Natti!

Tjohooo!

DATUM: 2011-09-04 / TID: 22:22:27
Kommentarer (0)
Ni som följer bloggen dagligen har säkert blivit lite små irriterade när samma gamla tråkiga inlägg är det första ni fått se hela tiden. Men taaadaaaa! - Här kommer ett litet fräscht nytt inlägg.
Har tagit det lugnt hela helgen och haft det jätte skönt! Har inte orkat göra ett piss ungefär.. Eller jo, har jobbat och gymmat men det är väll det enda. Inte ens bloggat som ni säkert märkt har jag orkat, aja skulle bara skriva lite så ni fick något att läsa! Pusspuss
Två bilder från 3-års kalaset jag var på idag haha, ändå gullig bebis för o va helsvensk? ↑
RSS 2.0